Tredje upplagan av Bajen Rough House

Tredje upplagan av Bajen Rough House

Fredag den 23 september arrangeras Bajen Rough House för tredje året i rad. En gala för att samla Hammarbyfamiljen och ett återupplivande av boxningen i Eriksdalshallen. Denna gång står grekiska Panathinaikos för motståndet. Förra året såg drygt 1000 åskådare Hammarby bokstavligen spöa Djurgården med 4-3 i ett välboxat derby. I år laddar vi för att växa och göra Bajen Rough House större och bättre, detta med internationellt motstånd i en grönvit-batalj. Matchen är ett returmöte; i höstas gästade Hammarby IF Boxning Panathinaikos i Aten och tog hem en 4-2 seger. Nu fortsätter det grönvita samarbetet och ett revanschsuget Panathinaikos kommer på besök.

Boxningen är en liten förening inom Hammarbyfamiljen, men med höga mål och som envist kämpar för att göra både klubben och den olympiska boxningen mer känd och etablerad. Klubbens boxare far land och rike runt för att boxa hem olika titlar – våra landslagsboxare har under året tagit hem titlar i Nordiska Mästerskapen och SM. Under hösten väntar Junior-VM, och i vår EM för våra boxare. Bajen Rough House är enda chansen i år att se HIF:s bästa pugilister på hemmaplan, dvs Södermalm.

Bajen Rough House är en Hammarbyshow där vi slår ett slag för Bajens idrottssektioner och supporterklubbar, vilka finns på plats för att möta fansen. Rafflande boxningsmatcher – varav en dammatch – DJ, uppträdanden och underhållning utlovas…

Information om galan finns här på bajenroughhouse.se
Ansvarig projektledare Joel Grandell når du på tel 073 996 35 38 eller mail hammarby.boxning@gmail.com