Sista chansen att rösta fram din favoritförare!

Sista chansen att rösta fram din favoritförare!

Fredagen den 22/1 kl 23:59 stänger vi tävlingen där du kan rösta fram en ung talang – mellan 15 och 20 år – till SPV Racings projekt Road to Le Mans. De som ligger närmast till just nu inför finaldygnet är Oskar Krüger, Erik Johansson och Joakim Darbom.

Av de förare som nominerats via Facebook och lemans2019.seokommunikation.se kommer SPV Racing att utse en vinnare som inbjuds till teamets kickoff/pressvisning på Reserva del Higuerón Costa Del Sol i Malaga den 29 januari med presentation för svenska, spanska och internationell motorsportmedia. Den 30 januari går färden till SPV Racings bas i Coin för möte med huvudinstruktören Borja Garcia, före detta F1-testförare för Toyota och Williams. Den 31:a är det dags för stolsprovning av Radical SP3 och Ligier JS P3, samt möten med teknisk personal, race engineer och chefsmekaniker.

Steg två är ett test i Radical SP3 på en spansk bana – preliminärt Guadix – tillsammans med två andra talanger i SPV Racing Endurance Racing Academy i mitten av februari. All körning filmas och dataloggas för genomgång och analys tillsammans med race engineer och instruktör efteråt.

Värdet av testen är 3.500€ (resor och boende ingår inte) och vi lottar dessutom ut en ny iPad bland de som röstar. Sista chansen alltså att nominera en favorit till att bli vår nästa svenska internationella motorstjärna!