Lets get ready to…

Lets get ready to…

Fredag den 13 oktober arrangeras Bajen Rough House för fjärde året i rad. En gala för att samla Hammarbyfamiljen och återuppliva boxningen i Eriksdalshallen. Detta år bjuder vi på en finnkamp. Hammarby tar emot Helsinki All Stars. Förra året såg drygt 1000 åskådare Hammarby besegra Panathinaikos med 5-3. Detta gör galan till den största olympiska boxningsgalan i Sverige. Med andra ord har Hammarby inte bara de mesta fotbollsfansen utan även de flesta boxningsfansen!

 Internationell högklassig landslagsboxning väntar. Helsingfors kommer med ett ungt och talangfullt lag, men så även Hammarby. Flertalet av matcherna kommer utkämpas mellan landslagsboxare som är framtidens stjärnor.

Boxningen är en liten förening inom Hammarbyfamiljen, men med höga mål och som envist kämpar för att göra både klubben och den olympiska boxningen mer känd och etablerad. Klubbens boxare far land och rike runt för att boxa hem olika titlar. Bajen Rough House är enda chansen i år att se HIF:s bästa pugilister på hemmaplan, dvs Södermalm. 

Bajen Rough House är en Hammarbyshow där vi slår ett slag för Bajens idrottssektioner och supporterklubbar, vilka finns på plats för att möta fansen. Rafflande boxningsmatcher, DJ och underhållning utlovas…

Fredag 13:e oktober 
Bajen Rough House, Eriksdalshallen

Kl 17.00 – insläpp och mingel
Kl 19.00 – matchstart
Information om galan finns här på www.bajenroughhouse.se